Menu

We zoeken een medewerker binnendienst

Etac zoekt een veelzijdige medewerker binnendienst

Vanwege toegenomen werkzaamheden en interne verschuivingen in ons binnendienst-team zoeken wij een nieuwe collega.

Wie zijn wij? 

Etac R82 B.V. is een importeur van hulpmiddelen voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Etac uit Zweden en R82 uit Denemarken hebben beide een uitstekende naam als het gaat om kwalitatief hoogwaardige producten die het verschil maken in het dagelijks leven van mensen met een beperking: douche- en toilethulpmiddelen, handbewogen rolstoelen, antidecubitus-materialen, ADL hulpmiddelen en til- en transferproducten. Bij Etac R82 staat de cliënt altijd centraal! 

Dit ga jij doen 

Je zorgt dat orders worden verwerkt en tijdig bij onze klanten worden afgeleverd zodat toegezegde levertijden worden gehaald. Dat betekent dat je meewerkt met orderinvoer in Navision en dat je de voorraad in het magazijn op peil houdt. Diverse collega’s in het magazijn zorgen er vervolgens voor dat de bestellingen snel worden verzonden. Ook sta je onze klanten telefonisch en per e-mail te woord. Je bent betrokken bij een groot deel van het interne orderproces: flexibiliteit vereist!

Je werkt in een klein en enthousiast team met veel eigen verantwoordelijkheid. De baan heeft als standplaats Heerenveen.

Takenpakket 

 • Orderinvoer

 • Beantwoorden klantenvragen per e-mail en telefoon

 • Voorraadbeheer/inkoop

 • Contact met onze moederbedrijven Etac (Zweden) en R82 (Denemarken)


Functie eisen

 • MBO werk- of opleidingsniveau

 • Uitstekende contactuele vaardigheden & klantgericht

 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift

 • Algemene computervaardigheden / ERP (Navision of gelijkwaardig)

 • 32-38 uur per week

 • Ervaring in een commerciële back-office functie is een pré

 • Stressbestendig en accuraat

Dit bieden wij

Een leuke, afwisselende baan in een klein en hecht team met een goede sfeer. Wij werken in een mensgerichte branche, waarin we dagelijks het verschil willen maken. Training en opleiding zullen geheel intern worden verzorgd en zijn gedeeltelijk Engelstalig. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteren

Voor verdere informatie over deze vacature: Sander May, 0513-68 16 86. Stuur je motivatiebrief en CV voor 30 september 2021 naar info.holland@r82.com onder vermelding van ‘Vacature medewerker binnendienst.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid