Menu

R82: nieuwe x:panda accessoires

Banner -xpanda

X:PANDA - NOG COMPLETER

 

Een stoeltje dat op diverse onderstellen gezet kan worden en in vier maten beschikbaar is. In huis op een hoog-laag onderstel, buiten op een rolstoelonderstel. Dit, in combinatie met de vele accessoires, maakt de x:panda een veelzijdige zitvoorziening. Maar er is meer, want het assortiment is uitgebreid! Lees hieronder meer over de nieuwe accessoires.

 

Banner -xpanda -product

 

Incontinentiehoes

 

Er is een nieuwe (extra) versie van de hoezen voor de x:panda kussens. De nieuwe hoezen zijn zwart, glad, (af)wasbaar en incontinentiebestendig. Beschikbaar voor zitkussens met abductie én voor de standaard S, M en L uitvoeringen van alle maten kussens.


Polstering werkblad
Het werkblad op de x:panda wordt gebruik voor school, werk, spel en vrije tijd. Daarom is een gepolsterd werkblad nieuw toegevoegd aan het assortiment. Dit biedt extra comfort voor wanneer dit gewenst is. Een zachte en gladde vulling en een gemakkelijk afneembaar blad.

Verkrijgbaar als complete set met vulling (boven- als onderkant van het werkblad), maar ook als afzonderlijke items voor beide zijden. Ook te gebruiken i.c.m. zwel de dubbele insteekbuizen als de wegzwenkbare versie van het werkblad.

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid