Menu

R82: erop uit met de fiets én wandelwagen!

Eindelijk daar is ‘ie: de lente! Er lekker op uit met het hele gezin. Heerlijk wandelen – ook met een kind met een beperking. Met de wandelwagens van R82 hebben we heel diverse oplossingen om het wandelen mogelijk te maken én er plezier aan te beleven. We hebben modellen die compact en makkelijk mee te nemen zijn, maar ook robuuste wandelwagens die wel tegen een stootje kunnen. Of wagens die veel ondersteuning kunnen bieden waar nodig.

Maak je bereik nog groter door te gaan fietsen! Dat kan met het kind gewoon in zijn/haar eigen vertrouwde wandelwagen. De wandelwagens van R82 en Convaid kunnen allemaal veilig vastgezet worden in een rolstoelbakfiets. Of maak gebruik van de mogelijkheid om een deelbare fiets uit te rusten met de R82 x:panda kuip, waar met de juiste steun een kind stabiel zit tijdens een fietstocht én wandeling. Heerlijk samen uitwaaien op de fiets. Klik op onderstaande button om de wandelwagens te bekijken of om de wandelwagen keuzehulp te doen. Zo kom je erachter welke wandelwagen geschikt is voor jullie situatie.

De afgebeelde deelfiets is de OPair van VanRaam. Op de andere 2 foto's staat De ROVER rolstoelbakfiets afgebeeld, van ’t Mannetje Fietstechniek,
 met daarin onze Stingray wandelwagen.

 

 Bakfiets -r 82

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid