Menu

Header -NB

Lees je hier over welke bad- en toiletvoorzieningen onmisbaar zijn als ouder, verzorger of therapeut. De voorzieningen bieden een helpende hand maar zijn ook fijn voor het kind of de jongvolwassene, die zich daardoor gemakkelijk(er) deels alleen kan redden!

 

Onder de douche
De Flamingo douchestoel met High/Low-onderstel is compact en in vier maten verkrijgbaar. Dit maakt de stoel voor een grote groep geschikt. Ook handig: goed te gebruiken bij een toiletbezoek of colonspoelen.


Veilig onder de douche is ook mogelijk dankzij de Swan douche-/toiletstoel. De stoel is stevig, in hoogte en hoek verstelbaar en eenvoudig te reinigen


In bad
Veilig in bad kan dankzij de Manatee stoel. Het positioneren en de juiste hoogte bepalen zijn daardoor zeer eenvoudig.
Geen bad aanwezig? De Orca is een compleet kinderbad op hoogte, waarin de Penguin ligvoorziening voor extra veiligheid zorgt. Daarnaast kan het Flamingo badzitje (met zuignappen) in de Orca of een gewoon bad gezet worden. 


Jongvolwassene

Voor de jongvolwassenen is een compacte maar goed ondersteunende toilet/douchestoel belangrijk. De Heron zorgt voor dat comfort dankzij een  kantel -en rughoekverstelling. Voor de verzorging kan deze makkelijk op hoogte worden gebracht, hydraulisch of elektrisch.

 

Meer informatie over de toilet- en douchestoelen in een overzichtelijke brochure?

>> Bekijk de brochure hier <<

 

 

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid