Menu

Samengevoegd artikelnummer Stingray Swing-out

“Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan”? Dit dachten we toen we eens goed naar het bestelproces van onze R82 Stingray Swing-out autostoel keken. Daar waar de autostoel en accessoires in het verleden allemaal apart besteld moesten worden met allemaal een eigen artikelnummer, is dit nu verleden tijd! Alles is samengevoegd onder één artikelnummer.

Voortaan is de Stingray Swing-out standaard voorzien van bekken- en rompsteunen, de side-impact hoofdsteun en BellyPad 5-Puntsgordel. De beschermkussens en achterbankbeschermer zullen we uiteraard blijven meeleveren. De autostoel is vast te klikken op het Isofix-systeem van de auto. Beslis zelf of de autostoel naar links of rechts uit de auto draait.

En is er toch een afwijkende uitvoering noodzakelijk? Ook geen probleem, wij staan graag voor je klaar om er samen naar te kijken.

Bekijk de prijslijst met het vernieuwde artikelnummer hier

Swingout -auto2

Altijd als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuws rondom R82? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Inschrijven kan hier

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid