Menu

Verbeterd: R82 Hoofdsteunen

Een hoofdsteun zorgt voor een optimale hoofdpositie en biedt ondersteuning bij zowel de rust- als actieve houding. Erg belangrijk dus voor het comfort van het kind. Onze R82 hoofdsteunen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en uitvoeringen. Ook hebben wij enkele verbeteringen toegepast.

Hoofdsteun mogelijkheden Stingray wandelwagen

Naast het eenvoudig vormgegeven zachte hoofdkussen is ook mogelijk op de Stingray:

  • Anatomisch gevormd nekkussen - voor een zachte, comfortabele ondersteuning en meer stabiliteit
  • Anatomische neksteun – voor een meer precieze positionering en stevigere ondersteuning
  • Zijwaartse verstelbare hoofdondersteuning – voor meer zijwaartse opvang
  • Hoofdsteunbevestiging – voor het gebruik van de overige R82 hoofdsteunen op de Stingray

Stingray hoofdsteunen

Verstelbare hoofdsteunen met zwarte Decutex

De ‘R82 Anatomische hoofdsteun instelbaar’ is verkrijgbaar met grote zijsteunen, 2 zijsteunen of 4 zijsteunen. Dit zijn ergonomisch gevormde hoofdsteunen, welke specifiek kunnen worden uitgerust met of zonder een dynamische bevestiging. De dynamische bevestiging absorbeert energie bij het strekken van het hoofd of bovenlichaam. De hoofdsteun met grote zijsteunen is als enige ook leverbaar met luidsprekers.

De ‘R82 anatomische hoofdsteunen instelbaar’ worden door ons sinds enige tijd standaard geleverd met een verbeterde Decutex hoes. Het gladde decutex voelt zachter en comfortabeler aan voor het hoofd/de huid en is bovendien gemakkelijker af te nemen met een natte doek. De hoezen van Mesh stof, met een ademende, open geweven structuur, zijn indien gewenst nog steeds verkrijgbaar.

Decutex hoofdsteun

Flat Mount 3-puntsbevestigingssysteem

Ons uitgebreide aanbod aan hoofdsteunen is uitgebreid met een 3-puntsbevestigingssysteem zonder horizontale verstelling (Flat Mount). Bij deze versie is de U-beugel en de horizontale buis binnenin vervangen door een vlakke bevestigingsplaat, hierdoor ontstaat een eenvoudigere en stevigere instelling van de hoofdsteun.

De flat mount 3-puntsbevestiging is verkrijgbaar met een korte (13 cm) of lange (25 cm) bevestigingsstang en wordt door ons standaard geleverd op de R82 hoofdsteunen modellen 1-4, de anatomische neksteunen small, medium, large en de anatomische instelbare hoofdsteunen niet-dynamisch met grote, 2 of 4 zijsteunen. De vertrouwde 3-puntsbevestiging met horizontale verstelling is indien gewenst ook nog verkrijgbaar.

Flatmount hoofdsteun

Hier vindt u meer informatie over onze R82 hoofdsteunen. 

Interesse of wilt u één van onze adviseurs spreken? U vindt hun contactgegevens hier

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid