Menu

Nieuw: Slim-line wielen en comfortzitting voor Mustang

De Mustang is een loophulp die ontwikkeld is voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben bij het lopen. De Mustang is verkrijgbaar in 4 maten en geschikt voor kinderen van ca. 2 tot 14 jaar. Er zijn nu twee verbeteringen doorgevoerd die het gebruikersplezier verhogen. 

Slim-line wielen 

De nieuwe slim-line wielen voor Mustang zorgen voor veel plezier en momentum. Ze geven de Mustang ook een strakker design en een lichter ontwerp. Kinderen die het moeilijk vonden om de grotere Mustangs op gang te krijgen, zullen de slim-line versies gemakkelijker te manoeuvreren vinden.

De overgang van het 4-inch skaterwiel op een Mustang maat 1 naar het grotere 8-inch wiel op maat 2 verloopt veel soepeler bij het kiezen van de slim-line wielen. 

Mustang wielen

Comfortzittingen 

We presenteren met trots een nieuwe accessoire voor de Mustang! We hebben al twee maten PU-zittingen die een rustpositie bieden wanneer het energieniveau na het lopen laag wordt. Nu is er ook een comfortabele zitting verkrijgbaar - in twee maten.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt dit nieuwe type zitting meer comfort dankzij de vormgeving en opvulling ervan. Net als bij de PU-zittingen is het mogelijk om sacrum- of heupsteunen te monteren.

Mustang zitting

Meer informatie over de Mustang en alle accessoires vindt u hier.  

Direct contact opnemen met één van onze adviseurs? Dat kan hier

 

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid