Menu

Enjoy the summer met onze R82 en Convaid wandelwagens!

Het weer was op vele momenten heerlijk de afgelopen periode, perfect om er op uit te gaan. Voor velen gaan zal de zomervakantie niet ver van huis zijn. Dan is het natuurlijk extra fijn om lekker met het gezin te wandelen in de omgeving. Met onze R82 en Convaid wandelwagens, speciaal voor kinderen met een beperking, kunt u comfortabel op pad deze zomer!

 

Stingray 

De R82 Stingray wandelwagen is modern vormgegeven en heeft een stoer design. De wandelwagen biedt uitstekende ondersteuning en kan meegroeien met het kind. Ook is het mogelijk om de zitunit 180 graden te draaien, terwijl het kind in de zitvoorziening zit.

Ook is de Stingray eenvoudig op te vouwen en te verkleinen zodat deze goed in de kofferbak past waneer het gezin op pad gaat!

Stingray

Cricket

De Cricket is een lichte opvouwbare wandelwagen en ontworpen om steun te bieden voor het kind. De gebruiksvriendelijke wandelwagen is verkrijgbaar in 2 maten. Elke maat groeit met het kind mee.

Het lichtgewicht frame van Cricket is het meest compacte op de markt. Het duurzame aluminium frame is ontworpen voor stabiliteit van de wandelwagen. De zwenkwielen zorgen voor een soepele rit.

Deze lichte wandelwagen is heel compact op te vouwen. Zo neemt hij nauwelijks plek in en is hij handig op te bergen. Zoals op deze afbeelding is te zien is de Cricket makkelijk om mee te nemen wanneer u op pad gaat!

Geniet van heerlijke wandelingen in de stad of over zandpaden.

Cricket

Convaid EZ Rider

De Convaid EZ Rider is een wandelwagen met een actieve zithouding, geschikt voor een brede groep kinderen met een beperking

De wandelwagen is voorzien van een stevig zitsyteem met Self-Tensio voor een goed zitcomfort en ondersteuning van het bekken. De zitdiepte is instelbaar waardoor de wandelwagen meegroeit met het kind. De Convaid EZ Rider is verkrijgbaar in 4 maten. Vooral geschikt voor oudere kinderen. 

convaid ez rider

Convaid Cruiser

De Convaid Cruiser is een solide en opvouwbare wandelwagen met 30° zithoek voor een betere positionering van het kind.

De wandelwagen is voorzien van een stevig zitsysteem met Self-Tensio voor een goed zitcomfort en ondersteuning van het bekken. Daarnaast is de zitdiepte verstelbaar waardoor de wandelwagen meegroeit met het kind. De Convaid Cruiser is verkrijbaar in 5 maten. Zeer geschikt voor grotere kinderen.

convaid cruiser

Convaid Rodeo

De Convaid Rodeo is een compacte, stabiele en gemakkelijk opklapbare wandelwagen.

De wandelwagen is voorzien van een 45° kantelverstelling en rughoekverstelling voor een goede drukverdeling en lichaamsondersteuning. Convaid Rodeo is verkrijgbaar in 3 maten. Ook geschikt voor oudere kinderen.

convaid rodeo

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid