Menu

Nieuw: Wombat Solo

De Wombat Solo maakt optimale onafhankelijkheid mogelijk, omdat het door het kind zelf kan worden bediend. Met behulp van hendels onder de stoel, kan het kind de zithoogte, de kantelhoek en de 90 graden draaibeweging aanpassen en/of bedienen. Nu kan het kind meer de controle over zijn of haar zitpositie overnemen.

Gebruik de Wombat Solo voor dagelijkse activiteiten zoals lezen en leren op school, plezier maken met vrienden en bij het helpen met dagelijkse klusjes in huis. De Wombat Solo heeft een minimalistisch uiterlijk, met het eenvoudige frame en de moderne kleuren van de stof past het overal bij. De Wombat Solo is verkrijgbaar in 3 maten en makkelijk aanpasbaar, waardoor het voor veel kinderen geschikt is.

Wombat solo 

Lees hier meer over de Wombat Solo en de bijbehorende accessoires. 

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid