Menu

Update Etac R82 omtrent het coronavirus

Beste klant, 

 

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus nemen wij ook bij Etac R82 de benodigde maatregelen. 

 

Ons uitgangspunt blijft vanzelfsprekend dat wij als “cruciaal voor de zorg” aangewezen hulpmiddelenbedrijf alles in het werk zullen blijven stellen om de zorg te ondersteunen. Al onze diensten blijven dan ook gewoon geopend en bereikbaar. 

 

Wel nemen wij een aantal belangrijke maatregelen om de kans op besmetting van u, onze klant, aan de ene kant en onze medewerkers aan de andere kant, tot een minimum te beperken. Hoofdlijn daarbij is dat we persoonlijk contact zoveel mogelijk vermijden. 

 

Bij alle afspraken met onze adviseurs overleggen wij of het haalbaar is om die door te laten gaan, of dat we die omzetten naar een alternatief zoals via de telefoon, Skype of WhatsApp video. Tenzij u dit uitdrukkelijk anders wenst, dan bespreken wij graag met u de alternatieve mogelijkheden. 

 

Ons orderproces verloopt in de huidige situatie zoals u van ons gewend bent. Wij blijven orders in behandeling nemen en verzenden. Weliswaar werken onze medewerkers waar mogelijk vanuit huis. Als vanouds vragen wij u onze orderbevestigingen goed te lezen. Zodra wij ons bewust zijn van vertragingen zullen we de individuele orders herbevestigen.  

 

Wanneer u vragen heeft, schroom niet deze te stellen

 

Bovenstaande geldt tot nader order en in ieder geval t/m 6 april 2020. 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Het Etac R82 team 

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid