Menu

Nieuwe accessoires Stingray Swing-out

We hebben twee nieuwe accessoires voor de Stingray Swing-out in ons assortiment. 

Bellypad 5-punts fixatie 
De Bellypad 5-punts fixatie voor de Stingray Swing-out zorgt voor een comfortabele drukverdeling door middel van de Bellypad. Deze vijfpuntsgrodel is een stuk comfortabeler dan de vorige en is ook gemakkelijker te verstellen. Hij is beschikbaar in Small, voor Stingray Swing-out maat 1 en 2 en in Large, voor Stingray Swing-out maat 3 en 4.   

Voetenplaat 
De Stingray Swing-out voetenplaat geeft veel comfort. Deze nieuwe versie is beter te positioneren, waardoor het kind gemakkelijker zijn of haar voeten op de plaat kan plaatsen. De voetenplaat is verkrijgbaar in één maat en is geschikt voor Stingray Swing-out maat 3 en 4.

 

Meer informatie over de Stingray Swing-out en andere accessoires vindt u hier

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid