Menu

Nieuwe accessoires Cricket, Flamingo en Stingray

Borstband – Cricket

De Cricket is een lichtgewicht opvouwbare wandelwagen. Speciaal voor deze wandelwagen is er nu een nieuwe accessoire, een borstband. De gepolsterde en aanpasbare borstband geeft het bovenlichaam ondersteuning. De band is gemakkelijk te monteren dankzij verticale knoopsgaten in de rugleuning. De borstband klikt in elkaar en kan worden aangepast aan de achterkant van de rugleuning en is gemakkelijk te sluiten en te openen aan de voorkant. De borstband is verkrijgbaar in 2 maten. 

Blad-/armondersteuning – Swan

Vanaf heden heeft de Swan (toilet- en douchestoel) , in navolging van de Flamingo, ook een blad-/armondersteuning. De blad-/armondersteuning bestaat uit twee delen en is wegzwenkbaar bij transfers.

Wigkussen voor zitting – Stingray

De Stingray heeft standaard opties om een optimale zitpositie te bereiken, zoals verstelbare zitkanteling en rughoekverstelling. Nu is er ook een wigkussen beschikbaar om enigszins een drempel te creëren wat voorkomt dat het bekken achterover kantelt. Het is één breedte en is in te korten naar de kleinere maat Stingray. Het wordt aan de voorkant van de zitunit bevestigd met de meegeleverde strook klittenband.

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid