Menu

Seminar LIFE 24/7 uitermate positief beoordeeld

We waren al dik tevreden met de hoge opkomst en enthousiaste reacties tijdens seminar LIFE 24/7. Super om dit nu ook terug te zien in de resultaten van de evaluatie! Daar kunnen de organisatoren trots op zijn.

Ruim 60% van de deelnemers heeft het evaluatieformulier over het seminar online ingevuld. We zijn dankbaar dat zoveel mensen feedback gaven. Samen met Libra Revalidatie & Audiologie organiseerden we op 13 november het seminar LIFE 24/7 in Eindhoven waarbij ruim 100 mensen aanwezig waren. Stichting Keurmerk Fysiotherapie en het ADAP accrediteerden het seminar met 5 punten. De accreditatieaanvraag van CKR loopt nog.  

Gemiddelde waardering tussen tevreden en zeer tevreden!
Het programma, de plenaire presentaties, organisatie, locatie, communicatie en catering kregen gemiddeld een waardering tussen tevreden en zeer tevreden! Het ‘Carlos moment’ van Jaap Bressers en het 5-stappenplan van Bart van der Heyden werden vaak genoemd als iets wat de deelnemers het meeste van het seminar was bijgebleven.

75% beveelt ons aan
75% van de respondenten, fysio- en ergotherapeuten, zegt ons aan te bevelen bij collega’s als we een vervolg op dit seminar gaan organiseren. 60% zou dan zelf ook zeker weer willen deelnemen en 38% komt misschien dan ook. We kregen veel feedback over onderwerpen waar men graag meer over zou willen weten. Mooie input om in de toekomst een vervolg op dit seminar te gaan plannen! Ook nemen we deze ervaring mee in de ontwikkeling van nieuwe trainingen.

Op de hoogte blijven van toekomstige evenementen?
71% van de respondenten heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van toekomstige evenementen die we organiseren. Wil jij dit ook maar sta je nog niet op onze emaillijst? Mail dan naar nl-marketing@r82.com.

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid