Menu

Seminar LIFE 24/7

Positioneren, dag én nacht

Woensdag 13 november 9.30 - 16 uur in Eindhoven
Georganiseerd door Etac R82 en Libra Revalidatie & Audiologie 

Gedurende de dag en nacht heb je verschillende houdingen; liggen, draaien in bed, zitten, staan, voortbewegen, douchen etcetera. Hoe vaak je afwisselt en hoeveel 'transfers' (overgang van bijvoorbeeld liggen naar staan) er nodig zijn, is afhankelijk van wat je wilt, wat je zelf kunt doen en waar iemand of een hulpmiddel je bij kan helpen. Tijdens dit interactieve seminar bespreken we aan de hand van theoretische kennis en praktijkcases de diverse mogelijkheden in positionering en de daarbij nodige ondersteuning gedurende 24 uur, 7 dagen in de week. 

Meer informatie over de sprekers, genodigden, het programma etcetera

 

AkkoordDeze website maakt gebruik van cookies. U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website

Lees meer over ons cookiebeleid